Adventsbloggen

Näst sista adventsinlägget för i år

I slutet av september kom jag till Pixpro för att göra praktik som digital strateg. Efter att ha suttit i skolbänken i ett och ett halvt år skulle jag ut i verkligheten och få praktisk erfarenhet i vad yrket innebar…

Digital vadå?..

Yrket och titeln Digital strateg är ganska nytt och har uppkommit blandannat av att samhället, internet, trender och beteenden har skiftat och förändrats så fort. Behovet av någon som förstår, skapar och analyserar digitala kampanjer och aktiviteter på företagen bara ökar. Det handlar också om att stärka varumärken i digitala medier och att förstå marknadsföring, kundresor och kommunikation.

Att praktisera

Vilken perfekt introduktion till det nya yrkeslivet! På Pixpro kände mig välkommen på en gång och fick börja lite lätt med att sitta brevid och komma med glada tillrop. 

Snart fick jag arbetsuppgifter och konkreta exempel på metoder och modeller att träna på och applicera på olika kundprojekt. Det var så häftigt att kunna komma med relevant input och kunskap, att känna att jag tillförde något.

Jag har fått göra mycket själv samtidigt som jag fått stöd och hjälp, det har varit det bästa sättet för mig att komma in i arbetet. Tack alla på Pixpro för min tid som praktikant hos er, jag har lärt mig massor! Det skall bli roligt att fortsätta hos er “på riktigt”. Yey!!!!!

Vi vill gärna hjälpa dig!

Vi hjälper dig som är entreprenör eller driver små- och mindre företag att förenkla tillväxt med hjälp av online kurser, digitala tillväxtstrategier, business automation och masterminds.

    

Pixpro Stockholm AB

Blåbärsvägen 22
S-181 64 Lidingö
Sweden
+46 (0)8-410 567 60
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
keap certified partner color2x
IS certified partner black
kajabi logo wide

© Pixpro Stockholm AB 2003-2020. Alla rättigheter förbehålls.