Jag blev invald i styrelsen

för Open Source Matters, Inc.

Den 3 oktober 2012 blev det officiellt. Jag blev invald i styrelsen för Open Source Matters, Inc. (OSM). OSM är en icke-vinstdrivande organisation i USA som skapats för att hantera ekonomiska och juridiska intressen för Joomla-projektet.

Efter att ha varit vice ordförande (2007-2008), ordförande (2008-2012) och nu styrelsemedlem (2012-2013) för Joomla! User Association Sweden (Svenska Joomlaföreningen) är det en ny utmaning för mig att fortsätta att bidra till Joomla communityn i ett mer globalt engagemang.

Jag blev nominerad i september och tackade ja till nomineringen efter att ha stämt av med det härliga Pixpro teamet och min förstående familj. Efter en gedigen nomineringsprocess med intervjuer och avstämningar blev det igår officiellt att jag var en av de fyra som valdes in till in i OSMs styrelse igår.

Jag är vald på två år och under perioden vill jag bidra med mina 9 års erfarenhet av open source communities och min kompetens inom kommunikation, marknadsstrategi, varumärken och utbildning.

Att vara en av styrelsemedlemmarna i OSM innebär en del resande till olika möten och Joomla events runt om i världen. Arbetet är ideellt så jag kommer att bidra med min tid och min kompetens utan arvode. Jag ser det som självklart att jag ska bidra när vi jobbar med mjukvara som Joomla som utvecklas av en open source community.

Jag är hedrad och känner mig inspirerad inför min nya roll. Kom gärna med idéer till mig om vad du tycker att jag ska vara med och påverka.

Vi vill gärna hjälpa dig!

Vi hjälper dig som är entreprenör eller driver små- och mindre företag att förenkla tillväxt med hjälp av online kurser, digitala tillväxtstrategier, business automation och masterminds.

    

Pixpro Stockholm AB

Blåbärsvägen 22
S-181 64 Lidingö
Sweden
+46 (0)8-410 567 60
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
keap certified partner color2x
IS certified partner black
kajabi logo wide

© Pixpro Stockholm AB 2003-2020. Alla rättigheter förbehålls.